ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД
Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД
Слика за продавачот Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД
Адреса: Дрезденска 52
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030975274722
Матичен број:
Телефон: +389 02 30 66 816
Емаил: info@gim.com.mk
Веб адреса: www.gim.com.mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
Дипломиран инженер по електротехника за вршење надзор во областа електротехника
Дипломиран инженер по електротехника за вршење надзор во областа електротехника
Рок - 31.10.2020
Конкурирајте
Дипломиран градежен инженер
Дипломиран градежен инженер
Рок - 02.11.2020
Конкурирајте