ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 10.8.2020

 

 

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации:

  • Високо образование;
  • Потребно е претходно работно искуство во дејноста од минимум 3 години;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Работа со компјутери, познавање на MS Office, Internet и Auto CAD;
  • Возачка дозвола Б категорија;
  • Аналитичен, ориентиран кон успех;
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност;
  • Јаки организациски и комуникациски вештини.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
МАКЕДОНИЈАТУРИСТ А.Д.

Македонијатурист а.д. денес е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги и сопственик на следниве:

Хотели: Holiday Inn Skopje, BEST WESTERN Hotel Turist,Хотел Карпош, Hotel Bellevue,Хотел Водно,Хотел Бристол, Хотел Јадран.

Македонијатурист а.д. со својата

Наши Огласи (1)