ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

За нас

Супертрејд ДООЕЛ е компанија која се гордее на својата 25-годишна традиција и постигнувања со покажување посветеност и доверба на потрошувачите, секогаш нудејќи брза и квалитетна услуга.
Друштвото за производство, промет и услуги Супертрејд ДООЕЛ Скопје е основано во 1991 година. Приоритетна дејност е трговијата на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи.

Денес, Супертрејд игра значајна улога на домашниот и регионалниот пазар, преку дистрибуција на над 100 милиони тони нафта и нафтени деривати во Република Македонија и соседството, а воедно е вториот најголем увозник на нафта и нафтени деривати во земјата, во согласност со извештајот на Регулаторна Комисија за енергетија на Република Македонија.

Имајќи ја предвид доминантната дејност, Супертрејд ДООЕЛ за непречено работење е ексклузивен партнер на исклучиво висококвалитетните горива на американската компанија Gulf Oil.


Контакт

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Борис Трајковски 68
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030991106643
Матичен број:
Телефон: 02 2777499
Мобилен:
Емаил: office@supertrade.com.mk
Веб адреса: http://supertrade.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје