ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ХАЈ-ТЕЧ КОРПОРАЦИЈА
ХАЈ-ТЕЧ КОРПОРАЦИЈА
Слика за продавачот ХАЈ-ТЕЧ КОРПОРАЦИЈА
Адреса: ул. 5 бр. 10, с.Орешани
Град: Зелениково
Вработени:
Даночен број: MK4030994200446
Матичен број:
Телефон: +389 (2) 2785 140
Емаил: info@hitech.com.mk
Веб адреса: https://www.hitech.com.mk/mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ