ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ИНТЕРКРЕДИТ ДООЕЛ Скопје
ИНТЕРКРЕДИТ ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот ИНТЕРКРЕДИТ ДООЕЛ Скопје
Адреса: Васил Ѓоргов бр.31/19, 1000 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4032013522760
Матичен број:
Телефон: +389 2 3100 120
Емаил: office@intercredit.mk
Веб адреса: intercredit.mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

 

Нашата компанија има повеќе од 10 годишно искуство во испорака на кредитни извештаи во Балканските земји. Соработуваме само со директни доставувачи на информации и имаме капацитет за проверка на сите податоци во согласност со локалните законски регулативи.

Нашиот тим опфаќа правни и финансиски аналитичари, кои имаат искуство и познавање и на ЕУ и на локалните сметководствени и правни практики.


Нашата мисија е да им помогнеме на фирмите да донесат правилни одлуки кои се засноваат на проверени факти и броеви.


Нашата мисија е да им помогнеме на фирмите да донесат правилни одлуки кои се засноваат на проверени факти и броеви.