ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 09.8.2020

Заради проширување на пазарот и отвaрање на нов маркет прв пат во овој регион, компанијата има потреба од:

К А С И Е Р
(За регион – Битола)

Кипер Ви нуди​:

 • Минимална плата од 17.500 МКД + бонуси;
 • Голема можност за унапредување на работна позиција (заменик шеф, раководител, итн.);
 • Пријатна работа атмосфера;
 • Работно време: 40 часа неделно.

Потребни квалификации​:

 • Завршено средно образование;
 • Работно искуство како касиер или слично;
 • Познавање на компјутери.

Личен профил:​

 • Сериозен и одговорен кон задачите;
 • Комуникативен и лојален;
 • Посветен и превзема иницијатива;
 • Работа во тим.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино

Kipper Маркет е ланец на маркети за продажба на производи за секојдневна употреба. Наша цел е да им нудиме на купувачите производи со најники цени и висок квалитет во македонскиот пазар. Од раните почетоци нашата цел е да им нудиме на потрошувачите маркети кој што работат со принцип на светските маркети како Lidl и