ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КАЗ ГРУП увоз-извоз ДОО Илинден
КАЗ ГРУП увоз-извоз ДОО Илинден
Слика за продавачот КАЗ ГРУП увоз-извоз ДОО Илинден
Адреса: ИЛИНДЕН УЛ.24 29 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030006583378
Матичен број:
Телефон: +389 (0)2 2611 239
Емаил: contact@kazgroup.com.mk
Веб адреса: http://www.kazgroup.com.mk/index.php?lang=mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

КАЗ Груп е втора генерација семеен бизнис чии почетоци датираат уште од далечната 1987 година. Дејноста на компанијата е производство и продажба на елементи за водоводни инсталации како вентили, хидранти, спојни елементи, фитинг, капаци и др.

Производството се одвива во нова модерна производствена хала и е во согласност со важечките светски стандарди ISO 9001:2008 Стандард за управување со квалитетот и ISO 14001:2004 Стандард за управување со животната средина доделени од реномираната куќа Bureau Veritas.

КАЗ Груп со своето долгогодишно искуство е водечка компанија во оваа област во Република Македонија, како и пошироко во регионот, докажано со квалитетот и асортиманот на производите.