ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино
КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино
Слика за продавачот КИППЕР МАРКЕТ ДОО Желино
Адреса: Ул.104, бр-140 1226, Желино, Тетово
Град: Тетово
Вработени:
Даночен број: MK4028011514916
Матичен број:
Телефон:
Емаил: info@kipper.mk
career@kipper.mk
Веб адреса: http://kipper.mk/mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Kipper Маркет е ланец на маркети за продажба на производи за секојдневна употреба. Наша цел е да им нудиме на купувачите производи со најники цени и висок квалитет во македонскиот пазар. Од раните почетоци нашата цел е да им нудиме на потрошувачите маркети кој што работат со принцип на светските маркети како Lidl и Aldi. Нашите маркети на своите потрошувачи им нуди не само производи на познатите производитетли, туку исто така и производи кои се наш бренд. Причината што стоката е изложена во картони е да им нудиме на потрошувачите разновидност на производи и исто така да се намалат трошоците. Редовно се вршат контроли во главниот магацин по приемот на стоката, исто така и во маркетите за да докажеме дека квалиетот кај нас е на прво место. Моментало Kipper работи со 41 маркети во локалниот пазар. Нашата мисија е да сe направи Кipper дестинација број еден за сите ваши потреби за храна и така продолжува да дава извонредна вредност , пристапни цени и исклучителни услуги на клиентите.