ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КЛЕВЕР-МК ДООЕЛ
КЛЕВЕР-МК ДООЕЛ

За нас

КЛЕВЕР-МК во своето десетгодишно постоење врз база на овие факти ја изгради деловната стратегија-водење максимална грижа за потребите на клиентите од сите аспекти.Компанијата има стабилен и динамичен раст и стана афирмиран бренд на македонскиот простор токму заради следењето на пробирливите барања на пазарот,решавањето на дилемите на клиентите околу соодветен избор на материјали,остварувајќи деловна соработка со реномирани глобални брендови од оваа област со цел во секое време да има најквалитетна понуда на канцелариска опрема на нашиот пазар.Располага и со сопствена производна линија за регистратори и папки како стандардна продукција и производство пп специјална нарачка и дадени спецификации.

КЛЕВЕР-МК е првата компанија која што отвори е-продавница кај нас: www.klever.com.mk.

Запознај го работодавачот

Зошто треба да станете лојален член на широкото семејство на КЛЕВЕР-МК?Едноставно,заради неколку многу битни моменти,содржани во секојдневното работење на компанијата:
-Заштедете време;
-Заштедете пари;
-Бесплатна испорака;
-Експресна испорака;
-Едноставно нарачување;
-Совет;
-Избор;
-Консалтинг;
-Тим;


Контакт

КЛЕВЕР-МК ДООЕЛ
“Диме Аницин“-10,лок.5
Град: Skopje
Вработени:
Даночен број: MK4030999371532
Матичен број: 5347211
Телефон: 0038923298699
Мобилен:
Емаил: contact@klever.com.mk
Веб адреса: www.klever.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КЛЕВЕР-МК ДООЕЛ