ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КНАУФ РАДИКА АД Дебар
КНАУФ РАДИКА АД Дебар

За нас

Присутни сме во градежништвото повеќе од 80 години. Со своите системи нудиме модерни, квалитетни решенија за уредување на вашите градби. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваме удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет.

Запознај го работодавачот

Ние создаваме вредности во градежништвото со помош на системите за сува градба и системите за малтери - за денес и за иднината. Нашите решенија го поедноставуваат планирањето и градбата и поттикнуваат задоволство на човекот. Континуирано се ангажираме за подобрување на нашите системи и воведуваме иновации на пазрот. Ние создаваме пазар и тежнееме за глобален раст. Ние сме авангарда за производство и процеси, за со цел да осигуруваме долгорочно постење на фабриката Кнауф


Контакт

КНАУФ РАДИКА АД Дебар
ул.8 Септември бб Дебар
Град: Debar
Вработени:
Даночен број: MK4008991100208
Матичен број: 4001826
Телефон: 0038946832200
Мобилен:
Емаил: info@knauf.com.mk
Веб адреса: http://knauf.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КНАУФ РАДИКА АД Дебар