ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КОЛА ДООЕЛ
КОЛА ДООЕЛ

За нас

КОЛА започна како мала фамилијарна компанија во 1992 година, со визија да стане најдобра дистрибутерскa куќa во регионот - најдобро организирана, со најсовремени софтверски решенија, лидер во воведувањето на светските новитети. Уште на самите почетоци КОЛА го избра квалитетот како единствена мерка за успех.

​Практикувајќи континуирано вложување во своите вработени, професионализација на сите процеси и воведување високи стандарди во своето работење, КОЛА денес е компанија која ги поместува границите на регионалниот пазар.​

Своето долгогодишно искуство КОЛА го пренесе и на компанијата ТОТАЛ ПЛУС ЛОГИСТИК, која од 2010 година самостојно функционира во истата дејност.

Запознај го работодавачот

Како компанија која секогаш гледа многу понапред во иднината, секогаш имплементираме напредни информатички технологии во нашето работење со цел да останеме лидери на пазарот на кој дејствуваме.Од самиот почеток е имплементиран современ ERP софтвер (UPIS) за поддршка на комплетното работење на компанијата, кој во својата функционалност содржи B2B пристап, современ и „tailoredmade“ WMS приспособенна нашите потреби, кој функционира по FEFO систем (First Expired First Out).


Контакт

КОЛА ДООЕЛ
Качанички пат 254
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992109204
Матичен број:
Телефон: +389 2 265 6770
Мобилен:
Емаил: info@kola.com.mk
Веб адреса: https://www.kola.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КОЛА ДООЕЛ

Мапа

https://www.google.com/maps/place/KOLA+Skopje/@42.0446827,21.3892455,16.5z/data=!4m5!3m4!1s0x135414bfd8714d01:0x419e4575316a4215!8m2!3d42.04493!4d21.39081