ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КОЛИД ФУДС ДООЕЛ с.Колешино Ново Село
КОЛИД ФУДС ДООЕЛ с.Колешино Ново Село
Слика за продавачот КОЛИД ФУДС ДООЕЛ с.Колешино Ново Село
Адреса: С.КОЛЕШИНО 6/-
Град: Струмица
Вработени:
Даночен број: MK4067012500728
Матичен број:
Телефон: 034/351-030 
Емаил: infofoods@kolid.com
Веб адреса: https://kolidfoods.com/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Kolid Foods е една од водечките дистрибутивни компании за производи за широка потрошувачка во Македонија. Kolid Foods е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods почна интензивно градење на својата дистрибутивна мрежа, која сега котира во најдобрите 5 дистрибутивни компании во Македонија.

Денес, ние сме горди да кажеме дека Kolid Foods е една од најбрзите растечки компании, со најширока мрежа во земјата. Со нашиот претходен развој, ние продолжуваме да градиме високо-квалитетен оперативен систем кој континуирано го подобрува чекор со побарувачката на пазарот преку следниве сектори.

Kolid Foods има динамична и квалификувана продажбена сила, која работи преку својот модерен мобилен продажен систем со програмски решенија за нарачки и продажба анализа. Агентите се поврзани со централниот сервер преку 4G мобилна мрежа која овозможува автоматско процесирање на нарачката до магацинот. Во период од еден час од приемот на нарачката, стоките се подготвени да бидат испорачани.

За да се задоволат нашите клиенти, ние имаме високо квалитетни кадри во сите сектори од бизнисот. Постојано инвестираме во нив, преку едукација и развој на нови вештини.