ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД Скопје
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД Скопје

За нас

Комерцијална банка АД Скопје е една од водечките банки во Република Северна Македонија која во своето долгогодишно постоење изгради имиџ на банка со традиција, доверба, сигурност, иновативност и силна домашна и меѓународна репутација
Како универзална македонска приватна независна банка, нуди широк асортиман на банкарски активности, почнувајќи од прибирање депозити, одобрување кредити на правни и физички лица, услуги во меѓународниот и домашниот платен промет, посредување во купопродажбата на девизи, хартии од вредност, форфетирање и слично.

Запознај го работодавачот

Преку широко распространетата мрежа на филијали, експозитури, банкомати и ПОС терминали, која постојано се зголемува, Банката е блиску и секогаш на услуга на крајните корисници. Деловната мрежа на Банката се состои од 11 филијали (Прилеп, Охрид, Велес, Струмица, Кочани, Штип, Кавадарци, Куманово, Гостивар, Битола и Тетово) и 54 експозитури од кои 38 се лоцирани во Скопје. До денес на територијата на Република Северна Македонија има инсталирано 155 банкомати и голем број на постерминали.


Контакт

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД Скопје
ул.Орце Николов бр.3
Град: скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030989254937
Матичен број: 4065573
Телефон: 0038923168168
Мобилен:
Емаил: contact@kb.com.mk
Веб адреса: https://www.kb.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД Скопје