ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА
КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА
Раководител на Финансии
Охрид
Рок - 30.11.2020
Конкурирајте
Раководител на оддел финансиски контролинг
Охрид
Рок - 30.11.2020
Конкурирајте

Запознај го работодавачот

Во декември, 2014 година, компанијата ги објави своите планови за зголемување на производните капацитети во Европа преку својата инвестиција во Македонија. Според планот, компанијата започна  со производство во октомври, 2016 година, како  браунфилд инвестиција лоцирана  во поранешен ЕМО, во Охрид во производствени погони од околу 25. 000 метри квадратни. Клиенти на ,,Костал” се познати светски автомобилски брендови како BMW, Daimler, Porsche, Tesla, Rolls Royce, Bentley.На почетокот од 2018 година вработени се 221 лице, а се очекува да се отворат до 1.000 нови работни местa. Во иднина се очекува значително проширување на производството и вкупна инвестиција од €70 милиони.

 

 

 

 


Контакт

КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА
Индустриска зона Косел М-60000 Охрид
Град: Охрид
Вработени:
Даночен број: MK4080015552440
Матичен број:
Телефон: 0038946201251
Мобилен:
Емаил: info@fez.gov.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА