ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КПМГ ДООЕЛ Скопје
КПМГ ДООЕЛ Скопје

За нас

КПМГ ги нуди следните услуги:

• Ревизија: Законска ревизија и ревизија на финансиските извештај

• Даноци: Бизнис и персонални даноци

• Советодавни услуги: Советодавните услуги што ги нуди КПМГ може да се поделат во три дела (развој, управување и перформанси) и 9 видови на услуги:

1. Сметководствено советодавни услуги

2. Услуги за бизнис перформанси

3. Корпоративни финансии

4. Услуги за управување со финансискиот ризик

5. Вештачење

6. Услуги на внатрешна ревизија, ризик и усогласеност

7. ИТ советување

8. Преструктуирање

9. Трансакциони услуги (Фузирање и преземање (M&A))

Запознај го работодавачот

КПМГ (KPMG) — една од најголемите фирми во светот, која нуди професионални услуги . КПМГ вработува над 136,500 луѓе во глобална мрежа на професионално услужни фирми и тоа во над 140 земји.КПМГ нуди три видови на услуги: ревизорски услуги, даночни услуги, и советодавни услуги


Контакт

КПМГ ДООЕЛ Скопје
Ул.Филип Втори Македонски -7 МИ КАТ 3 Соравиа
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030000385272
Матичен број: 5402280
Телефон: 0038923135220
Мобилен:
Емаил: mk-office@kpmg.com
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КПМГ ДООЕЛ Скопје