ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 05.8.2020


КРАНИСТ НА МОСТОВСКИ КРАН

Потребни квалификации:

  • Средна стручна спрема
  • Претходно работно искуство на истата позиција

Личен профил:

  • Одговорна и организирана личност
  • Лојалност и професионален пристап кон работата
  • Иницијативност, посветеност и амбициозност
  • Колегијалност и работа во тим

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
Фабрика Карпош

Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонски декоративни плочи со различни димензии за уредување партери, тротоари, паркинзи, па сè до сложени монтажни конструктивни елементи за изведба на различни видови објекти. Освен тоа, фабриката „Карпош” е специјализирана за проектирање