ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

За нас

Кромберг и Шуберт гледаат на приказната за успех што трае повеќе од 110 години.Пионерскиот дух и иновативното претприемништво со рамна хиерархија овозможи континуирано проширување и глобализација на компанијата. Со над 50.000 вработени на над 40 локации, Кромберг и Шуберт денес е еден од глобалните лидери во снабдувањето со електрични системи, кабли и пластични компоненти.

Запознај го работодавачот

Корпоративната култура е клучот за успехот: Ентузијазмот и мотивацијата за креативни решенија за производи се движечката сила зад интердисциплинарните тимови, кои ги препознаваат трендовите на пазарот со голема посветеност во раната фаза и одговараат на индивидуалните желби на клиентите на кратко.


Контакт

КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Индустриска зона Жабени МК-7000 Битола
Град: Битола
Вработени:
Даночен број: MK4057011512697
Матичен број: 6703186
Телефон: 0038947210101
Мобилен: 0038970520407
Емаил: ksmk@kroschu.com
Веб адреса: www.kromberg-schubert.com
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ