ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЛЕАР ЦОРПОРАТИОН МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Тетово
ЛЕАР ЦОРПОРАТИОН МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Тетово
Слика за продавачот ЛЕАР ЦОРПОРАТИОН МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Тетово
Адреса: ТЕХНОЛОшКО ИНДУСТРИСКА РА бб Тетово
Град: Тетово
Вработени:
Даночен број: MK4007015519150
Матичен број:
Телефон:
Емаил: lear.macedonia@lear.com
Веб адреса: https://www.lear.com/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Леар како глобален технолошки лидер во Seating и E-Systems, овозможува супериорни автомобилски искуства за потрошувачите во светот. Нашиот разнолик тим од талентирани вработени во 39 земји е воден од посветеност кон инвоацијата, оперативното совршенство и одржливоста. Леар го Прави секое возење подобро™ обезбедувајќи технологија за посигурни, попаментни и поудобни патувања. Леар, чија централа е во Саутфилд, Мичиген, им служи на сите големи производители на автомобили во светот и рангиран е на #147 на Fortune 500 листата.