ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Лекс Електрик
Лекс Електрик
Слика за продавачот Лекс Електрик
Адреса: Качанички пат "1550" бр.8, 1000 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број:
Матичен број:
Телефон: + 389 2 3097 132
Емаил: lekselektrik@t-home.mk
info@lekselektrik.com.mk
Веб адреса: http://www.lekselektrik.com.mk/index.html
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Лекс Електрик е компанија со седиште во Скопје, Македонија, која на пазарот за електро материјали е присутна од 1999 година. Компанијата бележи постојан подем благодарејќи на својата компетентност и посветеност кон купувачите. Зголемувајќи ја својата техничка база, односно своите логистички потенцијали, компанијате е во можност да му понуди на купувачот најадекватно решение за неговите потреби преку директна продажба, како и преку процес на инженеринг и производство на прилагодени разводни системи. Со постојана определба кон квалитетот и иновативноста, Лекс Електрик е застапник на неколку реномирани компании од областа на потрошувачката и индустриската електрика.