ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЛЕНЦЕ Антирбстехник ГмбХ
ЛЕНЦЕ Антирбстехник ГмбХ

За нас

Со 70 годишно искуство, Ленце има широка експертиза во областа на движењето, стручноста што ја користат за создавање индивидуални, иновативни машински концепти. Како глобално активен специјалист за автоматизација на машината, ние ги поддржуваме нашите клиенти во сите фази на процесот на развој на машината - ова е она што го нарекуваме автоматизација на движење.

Запознај го работодавачот

Ние нудиме идеални услови за секој што сака да го однесе личниот развој на следното ниво. Бараме поединци кои едвај чекаат да се докажат и да придонесат за своите идеи, кои размислуваат на целен и решено-ориентиран начин и затоа ќе одржливо ја обликуваат нашата компанија, како на национално така и на меѓународно ниво.


Контакт

ЛЕНЦЕ Антирбстехник ГмбХ
Ул.Никола Русински 3/А/2 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030998343535
Матичен број: 5200253
Телефон: 003892390090
Мобилен:
Емаил: lenzemk@lenze.at
Веб адреса: https://www.lenze.com/de-de/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЛЕНЦЕ Антирбстехник ГмбХ