ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЛИНДЕ ГАС ДООЕЛ
ЛИНДЕ ГАС ДООЕЛ
Слика за продавачот ЛИНДЕ ГАС ДООЕЛ
Адреса:
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030003468470
Матичен број: 5726816
Телефон: 0038923151545
Веб адреса: https://www.linde.com/en
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Линде е водечка компанија за индустриски гасови и инженеринг со про-форма на продажба од 2018 година од 28 милијарди УСД (24 милијарди евра). Компанијата вработува околу 80,000 луѓе на глобално ниво и им служи на клиентите во повеќе од 100 земји во светот. Линде им дава иновативни и одржливи решенија на своите клиенти и создава долгорочна вредност за сите засегнати страни. Компанијата го прави нашиот свет попродуктивен со обезбедување на производи, технологии и услуги кои им помагаат на клиентите да ги подобрат своите економски и еколошки перформанси во поврзан свет.