ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО
ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО
Слика за продавачот ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО
Адреса: НАРОДЕН ФРОНТ 19/6/1
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992255812
Матичен број:
Телефон: 02 312 7345
Емаил: info@loging.mk
Веб адреса: http://www.loging.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Д.О.О Логинг Електроникс го основавме на Македонскиот пазар во Октомври 1997 година. Настапивме во областа на електрониката и технологијата токму кога тие имаа најголем подем во нашата земја. Се соочивме со голема конкуренција, но полни со ентузијазам се изборивме за сопственото место.

Распологаме со два продажни салони и добро опремен сервисен центар со вклучена техничка поддршка за целокупната наша понуда од над 20000 производи со постојана тенденција на зголемување. Имаме повеќе од 20 вработени, секој од нив квалификуван да биде професионалец во својата област. Професионалноста се должи на искуството, постојаната доедукација и надградба на знаењата и вештините во работењето преку отворените платени програми за посета на обуки, семинари, саеми ... за секој вработен.