ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л.
ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л.

За нас

ЛУКОИЛ Македонија ДООЕЛ Скопје е дел од Групацијата ЛУКОИЛ, а воедно и дел од Балканската меѓурегионална група на компании, и врши продажба на големо и мало на нафтени деривати. Во моментов компанијата работи со мрежа од 31 бензинска станица и еден нафтен склад во Штип.
Основна дејност на ЛУКОИЛ Македонија ДООЕЛ Скопје е насочена кон создавање современа, ефикасна малопродажна мрежа, зголемување на квалитетот на услуги на клиентите на бензински станици, проширување на палетатана производи од дополнителниот асортиман, зголемување на лојалноста на потрошувачите. Строгата оценка на квалитетот на горивото и на дадените услуги од страна на потрошувачите е главен критериум за резултатите од нашата работа.
Првата бензинска станица на ЛУКОИЛ во Македонија, која беше изградена на сопствена локација,во населбата Камник на влезот на Скопје, почна со работа на 1 септември 2006 година.
Истиот овој објект, една недела подоцна, свечено беше пуштен во употреба на денот на независноста на РМ — 8 Сепември.

Контакт

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л.
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030005551138
Матичен број: 5993539
Телефон:
Мобилен:
Емаил:
Веб адреса:
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА Д.О.О.Е.Л.