ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје
М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот М КЕШ Македонија ДООЕЛ Скопје
Адреса: бул. Митрополит Теодосиј Гологанов 39/1-1 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4057014527067
Матичен број:
Телефон: +389 (2) 51 15 000
Емаил: office@mcash.mk
Веб адреса: https://mcash.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Како иновативна компанија која се зацврствува во својата област, на онлајн микрофинансирањето во Македонија, ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје (М Кеш) си поставува за цел да се развива и да даде нови иновативни идеи и производи, кои одговараат целосно на потребите на граѓаните во Македонија. Воедно, со бизнис моделот и својата политика на развој и работење, М Кеш е во план да биде дел од Мениџмент Фајненшел Груп (МФГ).

Мениџмент Фајненшел Груп (МФГ) е ново формирано друштво, чија цел е да опфати во својата структура група од компании, кои се во областа на небанкарските финансиски услуги. Групата на МФГ има амбиции да се утврди со најбрз развој и најбрза достава на финансиски услуги во Центарална и Источна Европа, благодарение на планирањата и иновациите во бизнис идеите на компаниите. Некои од нив се со над 10 годишна историја на работење во финансиските услуги, како и со над 6000 вработени и соработници во повеќе од 270 канцеларии како што се Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија.