ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 14.7.2020

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности:

 • Грижа за магацин;
 • Примање, процесирање и издавање на роба;
 • Водење евиденција на влез, излез и состојба на роба во програм;
 • Вршење попис на роба
 • По потреба превземање и достава на роба по налог на претпоставен

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје

НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1998 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста беше одлика на компанијата од почетокот на нејзиното работење. Тоа беше единствениот предуслов НИКОБ, 25 години