ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАГНУС ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје
МАГНУС ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје
Слика за продавачот МАГНУС ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје
Адреса: ул. Киро Крстевски бр.31
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030005549109
Матичен број:
Телефон: +389 2 3113 752
Емаил: office@magnusengineering.mk
Веб адреса: http://magnusengineering.mk/index.html
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Почетоците на Магнус се бележат уште во далечната 1923 година. Со првата браварско - металостругачка работилница во Скопје на познатиот мајстор Димитар (Митре) Илиевски, се удира првиот темел на приватниот бизнис кој како плод на сејмената традиција, успешно се пренесува од генерација на генерација се до денес. Своите мајсторски дела ги докажува во разни проекти на метални конструкции, мостови, настрешници, внатрешни и надворешни огради и др.
Како награда за своето долгогодишно работење, при отворањето на првиот Саем за мало стопанство, организиран во Скопје, ја добиваме првата и втората награда за иновација, рачна изработка на детски автомобил и детски тротинет. Во 50-тите години како иновативно решение е изработен и првиот лифт во зградата спроти Собрание на Република Македонија