ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАК АУТОСТАР ДООЕЛ
МАК АУТОСТАР ДООЕЛ

За нас

Мак Аутостар дооел е генерален застапник на Mercedes-Benz за Daimler во Р. Македонија,односно генерален застапник за Mercedes-Benz патнички и стопански возила, автобуси и Unimog, потоа овластен дистрибутер за Mitsubishi Fuso и Setra, генерален дистрибутер за Mitsubishi Motors и овластен дистрибутер на Mobil.Мак Аутостар е фирма со деветнаесетгодишно искуство во продажба, сервисирање и одржување на возила. Во Мак Аутостар во моментот има осумдесет вработени, од кои најголем дел со високо образование. Оваа бројка е во постојан пораст.Освен изложбениот салон, Мак Аутостар има и оддел за резервни делови кој располага со сопствен магацин и единствен овластен сервисен центар за возилата од производната програма на Daimler AG како и Mitsubishi Motors во Република Македонија.

 

Запознај го работодавачот

Ние создаваме силна, независна компанија со изграден идентитет и продолжуваме по нашиот пат поставувајќи уште поголеми цели.Целта на нашата компанија е фокусирање кон можноста клиентот да пронајде сè на едно место - целосно решение за мобилноста. Она што компанијата му го нуди на клиентот е базирано на искуствата за сеопфатно решение и одговор на сите автомобилски прашања – од продажба и одржување на автомобили до начин на финансирање. Негуваме силно чувство на традиција кое ни помага да создадеме одлична основа за продолжување на успешната приказна.

 

 

 

Контакт

МАК АУТОСТАР ДООЕЛ
Ул.Индустриска 2 Мк-10000 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030000382893
Матичен број: 5412196
Телефон: 0038922580000
Мобилен:
Веб адреса: http://www.makautostar.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАК АУТОСТАР ДООЕЛ