ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКЕДОНИЈАЛЕК ДОО Скопје
МАКЕДОНИЈАЛЕК ДОО Скопје

За нас

Македонијалек е првата приватна веледрогерија во Македонија.
Развојниот пат на Македонијалек датира од 1978 година, а со постојната структура и сопственост на капиталот претпријатието функционира од 1991 година. 
Стратегиската определба на Македонијалек, која е интегрирана во начинот на размислување на секој вработен во компанијата, е да одговори на потребите и барањата на клиентите бескомпромисно и без одложување, што честопати се покажало како пресудно за спасување на човечки животи.

Запознај го работодавачот

Вработените во Македонијалек се носители на развојот на компанијата. Нивната работа, знаење и посветеност, како и желбата за успех, се ценат и вреднуваат. Покрај редовните можности за професионално до-усовршување, Македонијалек своите вработени ги поттикнува на дополнителни приватни активности, што придонесуваат за зголемување на нивното чувството на среќа и исполнетост, а со тоа и продуктивноста на работното место.


Контакт

МАКЕДОНИЈАЛЕК ДОО Скопје
ул. Боца Иванова бр.1 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030991176919
Матичен број:
Телефон: + 389 (2) 261 49 49
Мобилен:
Емаил: maklek@makedonijalek.com.mk
Веб адреса: https://makedonijalek.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАКЕДОНИЈАЛЕК ДОО Скопје