ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКЕДОНИЈАТУРИСТ А.Д.
МАКЕДОНИЈАТУРИСТ А.Д.

За нас

Македонијатурист а.д. денес е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги и сопственик на следниве:

Хотели: Holiday Inn Skopje, BEST WESTERN Hotel Turist,Хотел Карпош, Hotel Bellevue,Хотел Водно,Хотел Бристол, Хотел Јадран.

Македонијатурист а.д. со својата професионалност и долгогодишно искуство во хотелското и угостителското работење ја доби довербата на огромен број домашни и странски клиенти кои континуирано ја покажуваат својата лојалност користејќи ги услугите на нашите хотелски и ресторански капацитети.

 

Запознај го работодавачот

Во својата повеќе од 45- годишна историја на постoење, Македонијатурист а.д. изгради репутација на силна, динамична и визионерска компанија која знае како да учи и напредува, да развива и победува во конкурентски и константно променливи услови на пазарот. Почитувајќи ги најзначајните вредности во работењето како нашите клиенти, партнери, нашиот експертски тим, акционери и базирајќи го своето работење на професионалност и прецизност, се позициониравме како компанија која испорачува квалитетна услуга и постојано ја проширува взаемната лојалност и доверба со своите клиенти изградена низ годините. Во текот на повеќе од четири децении креативно работење, компанијата даде огромен придонес во трансформирање и модернизирање на локалниот пазар во доменот на хотелските и ресторански услуги и темелејќи се на своите визионерски бизнис дејствувања, постојана растечка стратегија, континуирани инвестирања и успешни односи со клиентите, Македонијатурист а.д. стана синоним за просперитетна и професионална компанија достојна да и се верува. Само дел од причините поради кои може да ни се верува се следните: долгогодишно искуство во доменот на туризмот и угостителството сопственик на хотели, како дел од светските ланци Holiday Inn и Best Western што е гаранција за беспрекорен квалитет и услуга искусни, професионални и секогаш ориентирани кон клиентот нудејќи високо квалитетна услуга огромно портфолио на услуги кои можат да бидат понудени имлементација на сите Ваши барања, брзо, квалитетно, точно и навремено.

 

Контакт

МАКЕДОНИЈАТУРИСТ А.Д.
Филип Втори Македонски 5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030964258164
Матичен број: 4058836
Телефон: 0038923292731
Мобилен:
Емаил: maktur@makedonijaturist.com.mk
Веб адреса: http://makedonijaturist.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАКЕДОНИЈАТУРИСТ А.Д.