ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКОШПЕД ТРАНС ДООЕЛ Скопје
МАКОШПЕД ТРАНС ДООЕЛ Скопје
Слика за продавачот МАКОШПЕД ТРАНС ДООЕЛ Скопје
Адреса: 15-ТИ КОРПУС 2 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4043019526670
Матичен број:
Телефон: +389 2 3171 011
Емаил: info@makosped.com.mk
Веб адреса: http://www.makosped.com.mk/index.php
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

ТД Макошпед АД - Скопје е прва и најстара шпедитерска компанија во Република Македонија. Повеќе од 60 години им помагаме на нашите клиенти, со посветеност, иновативносt и прво-класни услуги, успешно да ги водат нивните бизниси.

Трговското друштво Макошпред АД - Скопје е друштво за меѓународна шпедиција, складишта, надворешно трговско работење, производство и промет кое е регистрирано како акционерско друштво во приватна сопственост.

Нашата основна дејност е: меѓународна шпедиција и транспорт јавни и цариснки складишта. 

Нашата мисија е да бидеме водечка компанија од областа на транспортни и складишни услуги.

Нашите акции отсекогаш биле понесени од нашата цел - да се направи вистинската работа, сега и во иднина.