ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКПРОГРЕС ДОО
МАКПРОГРЕС ДОО

За нас

Макпрогрес е една од најголемите прехранбени компании на Балканот со над 750 вработени.
Примарната дејност на компанијата е производство на кондиторски производи како и преработка, обработка и доработка на земјоделски зрнести култури. Од неодамна компанијата влезе и во сегментот на здрава храна. Дел од дејностите со кои се занимава се и малопродажба, угостителство и производство на амбалажа.
Целосното производство е во согласност со HACCP, HALAL и со ISO9001: 2008 QMS стандардите. Сите суровини и финални производи редовно се контролираат во овластени лаборатории за контрола на квалитет.

Запознај го работодавачот

Секаде каде се цени високиот квалитет за прифатлива цена ќе бидеме први.
Постојано вложуваме и ја прошируваме палетата на производи трудејќи се да ги задоволиме различните потреби и барања на нашите потрошувачи.
Наша среднорочна цел е да станеме лидер во кондиторската индустрија во централна и југоисточна Европа.Животот на современиот човек го збогатуваме со вкус и квалитет. Со идеален баланс на традиција, квалитетни рецептури, суровини и најсовремената технологија придонесуваме за подобар живот на поединецот, локалната заедница и општество во целина


Контакт

МАКПРОГРЕС ДОО
Војдан Чернодрински бр8 Виница
Град: Виница
Вработени:
Даночен број: MK4005002104926
Матичен број: 5602092
Телефон: 0038933362289
Мобилен:
Веб адреса: www.makprogres.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАКПРОГРЕС ДОО