ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКСТИЛ А.Д.
МАКСТИЛ А.Д.

За нас

Макстил АД е значаен регионален производител на топловалани дебели лимови во чиј состав влегуваат производните погони: Челичарница и Валавница за дебели лимови.
Нашиот производ може да се рециклира и може да се употреби како секундарна суровина.

Макстил АД Скопје како компанија постои повеќе од 20 години, но нашите почетоци се уште подалечни. Нашите производствени погони Челичарница и Валавница за дебели лимови беа дел и од поранешното претпријатие Рудници и железарница „Скопје“ основа 1967 година.

Kако дел од DITH, Макстил АД е еден од најголемите регионални производители на топловалани дебели лимови, со преку 950 вработени и годишен капацитет од преку 350.000 тони.


Контакт

МАКСТИЛ А.Д.
Ул. 16 Македонска бригада 18 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030997338244
Матичен број:
Телефон: 02/3287-216
Мобилен:
Емаил: meri.kicovska@makstil.com.mk
Веб адреса: http://www.makstil.com/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАКСТИЛ А.Д.