ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАКТРЕНД ДООЕЛ
МАКТРЕНД ДООЕЛ

За нас

Мактренд претставува меѓународно активен логистички оператор со комплетна услуга. Со визија за подобра логистика во 1991 компанијата Мактренд е основана како семеен бизнис со локација во главниот град на Република Северна Македонија. Повеќе од две децении, компанијата инспирира доверба кон клиентите со својата култура и услуга, делувајќи за големите брендови од сите индустрии. Компанијата нуди флексибилни и безбедни услуги за комплетна реализација на национални и интернационални транспорти, вклучувајќи шпедитерски услуги и складирање под царински надзор. Од преземањето на вашата стока до испораката на дестинацијата, ние реализираме интелигентни решенија за патен транспорт, а со нашите партнери и воздушен и поморски транспорт, со што овозможуваме логистиката совршено да одговара на потребите на клиентите. Денес Компанијата располага со сопствен деловен простор, шпедиција, јавен царински склад, возила за меѓународен транспорт и помали возила за локална достава кои ги исполнуваат најновите еко стандарди. Компанијата е сертифицирана согласно ISO 9001, ISO 14001 и OHASA 18001 стандардите за квалитет.

Запознај го работодавачот

Работа по највисоки стандарди и критериуми,
Секогаш прецизни, секогаш на време,
Секогаш фокусирани на вашите потреби,
Испорака на сигурна и комплетна услуга,
Посветени кон успехот на нашите партнери и клиенти,
Вложуваме во тимска работа за подобри лични перформанси 
Да бидеме експерти во доменот на нашата работа

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

Контакт

МАКТРЕНД ДООЕЛ
Ул.Борис Трајковски 280 А Нова Индустриска зона Пинтија
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030991135074
Матичен број: 4214960
Телефон: 0038922729900
Мобилен:
Веб адреса: http://maktrend.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАКТРЕНД ДООЕЛ