ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАРАНД КОНСУЛТАНТИ Т.П.
МАРАНД КОНСУЛТАНТИ Т.П.

За нас

MARAND е консултантска компанија со седиште во Скопје, основана мисија да им помага на своите клиенти во нивните деловни активности поврзани со деловно работење, обезбедување на посветена и уникатна поддршка и точни и доверливи совети од своите области на експертиза.Постојат четири основни групи на услуги што им се нудат на нашите клиенти, секоја од нив опфаќа целиот спектар на потреби што произлегуваат од нивните секојдневни деловни активности. Овие групи се поврзани меѓусебно на многу начини, во зависност од потребите и барањата на клиентите.

Запознај го работодавачот

Маранд се основани во 2000 година. Нашите експерти имаат повеќе од 30 години комбинирано искуство во обезбедување деловни, даночни и финансиски услуги на домашни и меѓународни компании кои се натпреваруваат на македонскиот пазар. Нашиот референтен список се состои од неколку водечки компании на светскиот пазар, како и многу мали и средни локални и регионални компании.


Контакт

МАРАНД КОНСУЛТАНТИ Т.П.
Бул. Јане Сандански 64/3-2
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK5030007500798
Матичен број: 6297307
Телефон: 0038922403795
Мобилен:
Емаил: customer_service@marand.com.mk
Веб адреса: https://marand.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАРАНД КОНСУЛТАНТИ Т.П.