ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МАТРОНА-КОНС ДООЕЛ
МАТРОНА-КОНС ДООЕЛ

За нас

МАТРОНА Конс е група на компании и експерти собрани за да се обезбеди специјализирана, иновативна, висококвалитетна, посветена и професионална услуга на Здравствена - Медицинска индустрија.Со изнаоѓање на најдобри решенија за раст на вашиот бизнис, без разлика дали за лансирање нов производ или создавање на сосема нов бренд, или за отворање канцеларија на странски пазар, ние ги користиме нашите моќ за истражување и креативност со цел да го направиме најдоброто решение за вашиот бизнис.Нашата соработка со многу консултантски компании од различни земји нè прави флексибилни, одговорни, агилни и подготвени за постојано подобрување со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Запознај го работодавачот

Ние сме група на компании и искусни професионални консултанти кои ја делат истата страст за деловно иновации и деловни консултации за промоција на извозот, собрани за да обезбедиме специјализирани, иновативни, квалитетни, посветени и професионални услуги.Ние создаваме иновативни решенија и им помагаме на нашите клиенти да ги постигнат своите цели.Нашите решенија можат да му помогнат на вашиот бизнис да се прошири и да расте со промовирање, консултации за влез на пазарот, освојување стратегија за влез на пазарот, совети за маркетинг за лансирање нов производ или влегување на странски пазар


Контакт

МАТРОНА-КОНС ДООЕЛ
Ул.Ристо Шишков 22
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080011518484
Матичен број: 6667600
Телефон:
Мобилен: 0038970342500
Веб адреса: http://matronacons.com/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МАТРОНА-КОНС ДООЕЛ