ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МЕЈЕР & МЕЈЕР ДООЕЛ
МЕЈЕР & МЕЈЕР ДООЕЛ

За нас

Мејер и Мејер, децениското искуство е комбинирано со силен интерес за нови технологии и силно чувство за општествена одговорност. Трите столба на традицијата, иновацијата и одржливоста ги направија Мејер и Мејер водечки моден специјалист и сигурен партнер кој ќе ве поддржува низ целиот ваш синџир на вредности.Спојувањето на традицијата, иновацијата и одржливоста ги направи Мејер и Мејер водечки моден специјалист и сигурен партнер.


Контакт

МЕЈЕР & МЕЈЕР ДООЕЛ
Ул.Никола Вапцаров 3
Град: Штип
Вработени:
Даночен број: MK4029012512409
Матичен број: 6834205
Телефон: 0038932390761
Мобилен:
Емаил: ssandevski@meyermeyer.de
Веб адреса: https://www.meyermeyer.com/en/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МЕЈЕР & МЕЈЕР ДООЕЛ