ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 10.8.2020

 

 


МЕРЧЕНДАЈЗЕР / КОМЕРЦИЈАЛИСТ​

Работни обврски:

 • Редовна посета, нарачки и изложување на производите на 5ка во Жито Маркети;
 • Уредување на асортиманот по претходно дефинирани мерчендајзинг стандарди;
 • Почитување и следење на предходно утврдениот рут план на посета;
 • Активно следење, забележување и известување за тековната конкуренција;
 • Превземање на одговорност за рационално поставување и користење на рекламниот материјал.

Потребни квалификации:

 • Задолжително средно образование;
 • Возачка дозвола Б - категорија, искусен возач;
 • Тимска работа;
 • Комерцијална ориентација;
 • Фокус кон клиентите.

Способности, вештини и лични квалитети:

 • Развиени комуникациски вештини;
 • Креативност;
 • Натпреварувачки дух;
 • Ентузијазам;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорна и лојална личност;
 • Самоиницијативност и посветеност.

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
СУПЕР ПЕТКА извоз-увоз ДООЕЛ