ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МИКЕИ-ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО експорт-импорт Скопје
МИКЕИ-ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО експорт-импорт Скопје
Слика за продавачот МИКЕИ-ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО експорт-импорт Скопје
Адреса: КАМНИК б.б Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030990153028
Матичен број:
Телефон: 02/2523-523  
Емаил:
Веб адреса:
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Микеи Интернационал е компанија чија главна дејност е продажба на воена и полициска опрема,ловечко оружје и муниција,како и "outdoor" додатоци. Исто така сме дистрибутери за фотографска и навигациона опрема.Нудиме услуги за користење на затворено и отворено стрелиште, сервис на оружје како и сервисирање и надоградба на моторни возила.