ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МИКРОСАМ
МИКРОСАМ

За нас

Микросам АД се наоѓа на идиличниот почеток на историскиот богат пелагониски регион. Компанијата има седиште во предградието на градот Прилеп, на патот кон Крушево, познато историско обележје за Македонија. Објектите во главното седиште вклучуваат администрација и дизајн канцеларии, заедно со модерна фабрика за производство на машини и лабораторија за истражување на композити. Веднаш до седиштето е местото каде што има основано Институтот за напредни композити и роботика, а тој е изграден.Компанијата е првенствено ориентирана кон извоз, со долгогодишно искуство во снабдување машини и обезбедување поддршка на меѓународно ниво, бидејќи над 98% од нашите клиенти се надвор од Македонија. Нашата база на клиенти првенствено се наоѓа во развиените земји во Европската унија, САД, Јапонија, Кина, Русија и други места низ целиот свет. Во моментов имаме успешно изградени и интегрирани околу 200 производни линии, за клиенти во скоро 40 земји.

Запознај го работодавачот

Мисијата на Микросам - Академија е да го поттикне интелектуалниот и личниот развој на талентираните млади луѓе преку понатамошно образование и обука. Преку нашата помош во развивање на вештини за планирање и стратегии неопходни за успех во областа на техничките науки, ќе создадеме високо конкурентна работна сила на глобалниот пазар на трудот. Академијата „Микросам“ смета дека сите талентирани млади треба да добијат сеопфатно образование и дека тоа треба да вклучува и заеднички искуства за учење од областа на техничките науки. Треба да се обезбедат можности за истражување на области од личен интерес и интереси за кариера.Микросам - Академијата е само дел од интегралниот концепт на Микросам за промена на пристапот на работа, образование и размислување, како императив за успешно постигнување на заедничката цел: Зголемување на нивото на техничко-технолошкиот раст на Република Македонија


Контакт

МИКРОСАМ
Крушевски пат бб
Град: Прилеп
Вработени:
Даночен број: MK4021990112772
Матичен број:
Телефон: 0038948400100
Мобилен:
Емаил: info@mikrosam.com
Веб адреса: www.mikrosam.com
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МИКРОСАМ