ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МЛЕКАРА АД Битола
МЛЕКАРА АД Битола

Контакт

МЛЕКАРА АД Битола
ул. Ѓурчин Наумов Пљакот бр.1, 7000 Битола
Град: Битола
Вработени:
Даночен број: MK4002991114464
Матичен број:
Телефон: +389 47 226 380
Мобилен:
Емаил: info@bimilk.mk
Веб адреса: http://bimilk.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МЛЕКАРА АД Битола