ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МОНТЕНЕГРО Љубе и Јован експорт-импорт ДОО Гостивар
МОНТЕНЕГРО Љубе и Јован експорт-импорт ДОО Гостивар
Слика за продавачот МОНТЕНЕГРО Љубе и Јован експорт-импорт ДОО Гостивар
Адреса: Илинденска бр.118 Гостивар
Град: Гостивар
Вработени:
Даночен број: MK4007000118299
Матичен број:
Телефон: 042 271 533
Емаил: marketing@montenegro.mk
Веб адреса: https://montenegro.mk/marketi/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Монтенегро е приватна семејна компанија која е основана во далечната 1963 година во Република Црна Гора. Во 1988 година со отварањето на првиот маркет во Гостивар својот капитал го префрла во Македонија и е една од ретките македонски компании кои можат да се пофалат со долгогодишна семејна традиција, квалитет, посветеност, и иновативност која трае повеќе од 50 години. Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.

Како корпорација денес Монтенегро вработува повеќе од 220 вработени и е најголем приватен вработувач во Гостивар. Благодарение на сите тие вработени, денес Монтенегро има одличен тим со кој континуирано напредува во своите дејности.