ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МОТОЦЕНТАР ДОО
МОТОЦЕНТАР ДОО

За нас

Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на МОТОЦЕНТАР уште од основањето, во февруари 1994 година. Денес фирмата брои 70 професионалци кои во секој момент се подготвени да Ви помогнат при изборот или надминувањето на проблемите поврзани со пневматиците.Разновидната палета на брендови ни овозможува да привлечеме различни профили на купувачи, од оние кои се ориентираат исклучиво според цена, до оние кои бараат врвен квалитет

Запознај го работодавачот

Нашата мисија е да оствариме квалитетно долгорочно партнерство со бизнис партнерите, соработниците, вработените, клиентите. Наша цел е задоволување на потребите на клиентите со високо квалитетни пневматици од светски познати брендови и достапни цени.

 


Контакт

МОТОЦЕНТАР ДОО
Бул.Србија 10
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030994203810
Матичен број: 4793404
Телефон: 0038922774144
Мобилен:
Емаил: monika@motocentar.com.mk
Веб адреса: http://www.motocentar.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на МОТОЦЕНТАР ДОО