ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
МОВИНО Д.О.О.
МОВИНО Д.О.О.
Слика за продавачот МОВИНО Д.О.О.
Адреса: Ул.Орце Николов 186/1-28
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4057015528580
Матичен број: 7027257
Телефон:
Емаил: info@movino.mk
Веб адреса: http://www.movino.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Винаријата Movino е основана во 2015 година и работи под динамична сопственост на семејството Мокан. Винаријата Movino е производител на големо вино лоцирана во Тиквешки вински регион во Македонија. Ние сме специјализирани за внимателен избор само високо квалитетно грозје кое се одгледува во регионот Тиквеш и имаме капацитет да изработуваме 4,2 милиони литри вино секоја година.