ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ
НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ

За нас

NEBIZ E-Business е компанија за развој на софтвер специјализирана за давање високо квалитетни решенија за електронска трговија за компании лоцирани во Германија и Швајцарија.
Со седиште во Германија, со канцеларија во Македонија, меѓународниот тим NEBIZ од 25 консултанти и развивачи на Е-бизнис работи на доставување решенија за е-трговија со најдобра вредност на германски и швајцарски клиенти како што се Франкфуртер Алгемајне Цајтунг, ШвајцаријаПост, Трамп и многу други.
Нашите услуги вклучуваат програмирање на продавници, планирање на ресурси на претпријатијата, маркетинг преку Интернет и сеопфатно консултирање за електронска трговија. Главниот фокус на нашата работа се германските рамки за електронска трговија ОКСИД Е-Продавница и Продавница за производи. Нашата мисија е да го донесеме дигиталното искуство на онлајн купувачите на следното ниво. Исто така, ние им помагаме на нашите клиенти да ги автоматизираат и оптимизираат нивните деловни процеси со нашата EPO за електронска трговија Odoo.
Бидејќи не постои решение за сите големини, кога станува збор за Е-бизнис, ние се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти услуги што најдобро одговараат на нивните специфични потреби и барања.

Запознај го работодавачот

Тимот на NEBIZ се состои од млади луѓе кои се страстни за создавање на одличен софтвер. Ние веруваме во моќта на тимската работа. Поради оваа причина, ние создаваме, размислуваме и правиме заедно. Талентот, мотивацијата и посветеноста на нашите членови на тимот се она што не води кон успех.
Фокусот ни е тесен, но нашата цел е голема. Ние посветуваме иста количина на внимание на нашата култура како и на нашата секојдневна работа. Главниот фокус на нашата филозофија за вработување е да ги зајакнеме нашите тимови


Контакт

НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ
Бул.Св.К.Охридски 29/1-19
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4080016559987
Матичен број: 7138989
Телефон:
Мобилен:
Емаил: office@nebiz.mk
Веб адреса: https://www.nebiz.de/career/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ