ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден
НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден
Декларант
Скопје
Рок - 27.9.2020
Конкурирајте
Финансиски специјалист
Скопје
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте

За нас

По 25 години развој, Нелт Група стана синоним за успешен бизнис систем. Вработените, амбасадорите на вредностите на Нелт, првенствено придонесоа за ова, со доверба и поддршка на партнерите на сите пазари каде што работи Нелт Група.

Своето работење групата го заснова на принципите на етичко, одговорно и одржливо работење, во обид да придонесе за развој на локалната и пошироката заедница. Стратешки гледано, се потпира на три столба: дистрибуција, логистика и развој на бизнисот на пазарите во Африка.

Запознај го работодавачот

Ние сме компанија БРОЈ ЕДЕН во примена на комплетни решенија во дистрибуцијата и логистичките услуги.”

Преку испорака на производи со висок квалитет, на најбезбеден и најбрз начин го подобруваме квалитетот на животот на луѓето на пазарите каде што работиме во Југоисточна Европа и под-сахарска Африка.

Во својата работа, ние се потпираме на победнички менталитет, иновативност, личната одговорност, долгорочна перспектива и грижа за луѓе. Kористиме современи технологии и градиме долгорочни партнерски односи со глобалните лидери во соодветните деловни полиња.


Контакт

НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден
Ул. 32 бр 20, Илинден, Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030004526652
Матичен број:
Телефон: +389 (0) 2 2581 901
Мобилен:
Емаил: officeneltst@nelt.com
Веб адреса: https://www.nelt.com/mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден