ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НЕТЦЕТЕРА ДООЕЛ
НЕТЦЕТЕРА ДООЕЛ
Слика за продавачот НЕТЦЕТЕРА ДООЕЛ
Адреса: Партизански Одреди 72 А
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030001422074
Матичен број:
Телефон: 00389 2 306 4532
Емаил: info@netcetera.com
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Netcetera е водечка швајцарска софтверска компанија, која што за своите клиенти ширум светот креира модерни продукти и специјализирани решенија. 

Основана во 1996 година во Цирих, Netcetera креираше мрежа од 500 вработени ширум светот со канцеларии во Швајцарија, Македонија, Лихтенштајн, Германија, Австрија и Обединети Арапски Емирати. 

Најголемиот развоен центар на компанијата се наоѓа во Македонија, со канцеларии во Скопје, Охрид и Битола. Тука вработените го остваруваат својот професионален развој преку работа на врвни технологии, применети како во големи, така и во иновативни стартап проекти.

Awards
Best of Swiss Apps 2017 (AR/VR - silver)
Best of Swiss Apps 2016 (Functionality, Business, Usability, Design)
Swiss ICT Award 2016 (Finalist)
Best of Swiss web 2016 (Public affairs, Business efficiency)
Best of Swiss Apps 2015 (Enterprise silver)
Family Score Award 2014 (Family friendly company)
Best of Swiss Apps 2014 (Travel Gold)
Best of Swiss web 2014 (Technology, Mobile web)
Prix Balance (Excellent life-work balance)
Best of Swiss web 2013 (Technology)
Swiss employer award 2013 (Runner up)
Best of Swiss Apps 2013 (Enterprise silver)
SBB Liferanten Award 2011
Swiss ICT Award 2010 (Champion)
Eclipse community awards 2009 (Finalist)
Swiss e-government awards 2009