ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје
НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје

За нас

НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1998 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста беше одлика на компанијата од почетокот на нејзиното работење. Тоа беше единствениот предуслов НИКОБ, 25 години да е број еден агенција за обезбедување на имот и на лица во Македонија. Нашата политика во работењето се заснова на квалитет на услугите кои ги нудиме, користење напредна технологија и достапност за сите. 

Во НИКОБ направени се следниве големи инвестиции:
Обновен е целиот возен парк со вкупно 160 нови патролни возила, блиндирани возила за транспорт на пари и на вредносни пратки и сервисни возила. Возилата се комплетно опремени со системи за радиокомуникација и современ ГПС систем, заради поефикасна координација со Дежурниот оперативен центар (ДОЦ).,

Денес НИКОБ може да се пофали со значително зголемување на обемот на работа и со гордост ќе истакнеме дека над 20.000 клиенти ги користат нашите услуги.


Контакт

НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје
Бул. Борис Трајковски бр.62
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995110351
Матичен број:
Телефон: 02 3088 500
Мобилен:
Емаил: nikob@nikob.com.mk
Веб адреса: https://nikob.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје