ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НИМЕКС ДОО увоз-извоз Скопје
НИМЕКС ДОО увоз-извоз Скопје
Слика за продавачот НИМЕКС ДОО увоз-извоз Скопје
Адреса: Ул.Миодраг Илиќ бр. 1Б Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030991129570
Матичен број:
Телефон: 02 3238-539
02 3163-037
Емаил: info@nimeks.mk
Веб адреса: https://www.nimeks.mk/mk/index/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

НИМЕКС доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година. Историјата на Нимекс е уште пред 1991 година каде што Нимекс е претставник на неколку познати екс-Југословенски брендови уште во далечната 1970 година.Денес после долгогодишното успешно работење и опстојување на пазарот, ние сме еден од најголемите увозници и дистрибутери на повеќе големи светски брендови во Македонија.Нимекс Скопје своето работење го организира преку сегментот големопродажба и малопродажба директно од централниот магацин на Нимекс, како магацини на големо, супер и хипер маркети, дуќани, хорека, аптеки и др.Со сопствeниот возен и дистрибутивен парк гарантираме брзо и ефикасно дистрибуирање на нашите производи до сите продажни места во нашата земја за 24 часа од моментот на порачката. (амбулантна продажба).