ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
НИМЕТ ДООЕЛ
НИМЕТ ДООЕЛ

За нас

Сигурно сте слушнале за еден од најпознатите сервисери на велосипеди и моторцикли во градот. Вашиот татко или дедо сигурно го познавал мајстор Ниметулах Сулејман, со краток прекар Нимет. Е па тука почнува приказната. Од кај мајстор Нимет, кој во далечната 1960 година го основаше СЕРВИС НИМЕТ, а неговите синови, во 1992 година регистрираа фирма НИМЕТ увоз-извоз, која ја нарекоа по својот татко. Познавајќи ја душата на двотактните мотори, меѓу кои и штиловите, тие се изборија за ексклузивност во фабриката ШТИЛ во Вајблинген и го започнаа бизнисот како единствен увозник на ШТИЛ за Република Македонија. Со текот на годините формираа стручен тим од вработени и развија дилерска и сервисна мрежа во целата држава, вредно и работливо напредувајќи и развивајќи ја фирмата според европски принципи. 


Контакт

НИМЕТ ДООЕЛ
Ул.Јадрандска Магистрала 27 Индустриска зона Визбегово
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030001418808
Матичен број: 5534763
Телефон: 0038922602488
Мобилен: 0038970415612
Емаил: info@nimet.com.mk
Веб адреса: http://www.nimet.com.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на НИМЕТ ДООЕЛ