ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
Слика за продавачот ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
Адреса: Ул.Индустриска 4
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030006595589
Матичен број: 6115144
Телефон: 00389215501
Веб адреса: https://www.officeplus.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас
Office Plus е лидер на пазарот со канцелариски материјали и услуги во Македонија. Основан е во 1996 година во Скопје.
Во Office Plus ќе најдете се што Ви е потребно за успешно работење на Вашата компанија, мебел по мерка за функционален и елегантен работен простор, секаков вид на канцелариски материјали.
Во нашата широка палета на производи има и деловни подароци и производи за промоција со можност за брендирање согласно Вашите потреби.
Голем избор на патна и модна програма.
Школски прибор и висококвалитетни ранци.
Office Plus исто така е современа и иновативна компанија која ги следи светските трендови и ги имплементира во своето работење. Во Office Plus сите производи можете да ги купите онлајн на нашиот web shop www.officeplus.mk и истите да бидат испорачани на Вашата адреса. Бесплатна испорака за нарачки над 3,000 денари.